Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ شرکت مخابرات آلمان «Telekom»، ارتباطات تلفنی و اینترنتی بانک ملی ایران در این کشور را قطع کرده، زیرا معتقد است که به دنبال تحریم‌های امریکا بانک ملی از این پس قادر نخواهد بود حساب خود را بپردازد. این در حالی است که بانک ملی می‌گوید که پیشاپیش هزینه‌های اشتراک خود را پرداخته است.

روزنامه آلمانی هندلزبلات روز پنجشنبه  گزارش داد که از حدود ده روز پیش ارتباطات تلفنی و اینترنتی بانک ملی در آلمان قطع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت تلفن عقیده دارد به دنبال دور تازه تحریم‌های ایالات متحده، ایران دیگر به شبکه بین‌المللی سویفت دسترسی ندارد و لذا قادر به پرداخت هزینه‌های خود در خارج نیست.

هلموت گوتلیب مدیر شعبه بانک ملی به هندلزبلات گفته است با توجه به تحریم‌ها علیه ایران فعالیت بانک‌های ایران در آلمان عملا فلج شده است. این در حالی است که گوتلیب تاکید کرده تنها ایالات متحده است که علیه بانک ملی تحریم وضع کرده بنابراین این بانک همچنان در اروپا فعالیت قانونی رسمی دارد.

با این که اروپا از تحریم‌های آمریکا علیه بنیاد‌های نفتی و مالی ایران پیروی نمی‌کند، اما به دلیل منقطع شدن ایران از سیستم بانک جهانی، معاملات مالی جمهوری اسلامی با مانعی جدی روبرو شده است.   محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران گفته است که برای حل مشکل بانکی در حال بررسی مکانیزم ویژه مالی هستیم و اتحادیه اروپا این موضوع را دستور کار قرار داده است. او همچنین گفته که «اروپایی‌ها عنوان می‌کنند که برای پیدا شدن کشوری که میزبان این سازوکار باشد قدری با چالش مواجه هستند.» بدین ترتیب بانک‌های ایرانی در اروپا تا زمان طراحی مکانیزم ویژه مالی با مشکل مواجه خواهند بود.   ایران گفته تحریم‌های بانکی آمریکا باعث شده حتی واردات دارو به کشور نیز با مشکل مواجه شود.

روز گذشته سفارت آمریکا در برلین لینک این خبر را منتشر کرده و مدعی شد: شرکت تلکام آلمان اینترنت و تلفن بانک ملی ایران را قطع کرده است.

اکانت توییتر سفارت آمریکا در برلین از هشتگ‌های «تحریمها کارساز است» و «شرکت مخابرات آلمان ممنونم» استفاده کرده است.

ریچارد گرنل سفیر آمریکا در آلمان نیز این پست را در صفحه شخصی توییتر خود بازنشر کرده است. او جزو شخصیت هایی است که در اعمال تحریمها علیه ایران در اروپا تلاش زیادی کرده است. در ماه آگوست و با اعمال تحریم‌های دور اول علیه ایران، گرنل به همه کمپانی‌های آلمانی و اروپایی هشدار داده بود که به سرعت از بازار ایران خارج شوند در غیر این صورت هدف تحریم‌های ثانویه آمریکا قرار خواهند گرفت.

روزنامه آلمانی هندلزبلات روز گذشته در سرمقاله‌ای این اقدام تلکام آلمان در قطع برق و اینترنت بانک ملی را بدبینانه خوانده و دولت آلمان و بانک ملی این کشور را مورد خطاب قرار داده و گفته: شما در جلب اطمینان در مورد توانایی بانک ملی در بازپرداخت های قانونی به سازمان های آلمانی اهمال کرده‌اید.

این رسانه در گزارش خود این موضوع را خطاب به تصمیم‌گیران تحریم‌ها در آلمان مطرح کرده که «شما قرار بود از حاکمیت ملی آلمان دفاع کنید.»

 

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بانک ملی دویچه وله ریچارد گرنل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۶۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات